Lieve ouders,

Mijn naam is Sandra van Duijn. Op de foto hierboven zie je mij met mijn man Dennis en onze kinderen: Marcus 9 jaar, Stan 8 jaar en Jackie 1 jaar oud.

Zoals je ziet een flink aantal jaren tussen de middelste en de laatste en dat is niet voor niets.

Zij zijn mijn inspiratiebron….

Stan was geen slechte slaper, hij sliep gewoon niet. Tenminste, zo heb ik dat ervaren. Wat een impact heeft dat op ons hele gezin gehad. Het was voor velen om ons heen gewoon niet voor te stellen. Met heel veel liefde en geduld is hij na 5 loodzware jaren door gaan slapen.

Er was weer ruimte en energie in ons leven voor een derde kindje en we mochten opnieuw zwanger worden. Maar ondanks het geluk knaagde er een angst. Als ze maar niet net zo slaapt als haar broer. Toen ik deze angst uitsprak bij een vriendin zei ze, maar dan vraag je toch een slaapcoach om hulp. Een wat…..? Had ik dat 8 jaar geleden maar geweten. Na wat onderzoek op internet werd mijn hart geraakt, een idee geboren en een missie uitgesproken.

Ik ga er voor zorgen dat niemand zich meer zo hoeft te voelen als ik 8 jaar geleden

Ik heb mij direct aangemeld voor de opleiding. De opleiding kwam goed van pas, Jackie heeft koemelkallergie en sliep erg slecht. Lichamelijke klachten als reflux, veel slijm en pijn in haar buik waren de gevolgen van die allergie. Gelukkig konden we snel overstappen op koemelkvrije voeding en hadden we ineens een heel ander kind. Alleen het slapen ging niet zo gemakkelijk weer goed. Jackie was gewend om in slaap gewiegd te worden.

De droomritme methode heeft ons hier heel goed bij geholpen. Jackie heeft inmiddels een goede slaapbasis. In tijden van doorkomende tandjes of ziek zijn helpen we haar wat meer, gaan we in op wat zij nodig heeft om daarna weer terug te kunnen vallen op die slaapbasis.

Mijn advies voor alle ouders met een kind dat niet goed slaapt: blijf er niet mee rondlopen!!!  

Gun jezelf en je kind de weg naar meer rust, ritme en slaap, zodat er weer ruimte is om van elkaar te genieten en plezier te hebben.

Met mijn ervaring, kennis over slaap, pedagogische en coach achtergrond wil ik alle ouders in hun kracht zetten om vol vertrouwen aan het slapen van hun kind te werken. Zodat jouw kindje weer een superslaper wordt!

Ik help je heel graag verder om vanuit verbinding met je kind, vertrouwen in elkaar en op een liefdevolle manier te werken aan slaap.

Wil je meer weten of heb je nog een vraag? Kijk rond op de website, of neem contact op!

Liefs,

Sandra