Op een laagdrempelige manier ouders informeren over slapen.

Op verschillende locaties geef ik regelmatig een presentatie of een inloopspreekuur.

Ook voor kinderopvang professionals geef ik regelmatig een presentatie over hechting, slapen en prikkelverwerking. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Woensdag 26 april 2023

10:00 – 11:00

Presentatie over slapen
Koffiespeeltuin CJG, bibliotheek oegstgeest

Wat mag je verwachten van het slapen van een baby en hoe zorg je ervoor dat je kind een goede slaapbasis ontwikkeld. Tegen welke slaapuitdagingen kun je aanlopen in de eerste levensjaren van je kind en hoe ga je hiermee om? Op deze en nog veel meer krijg je deze ochtend antwoord.

Aanmelden is niet nodig, neem je kleintje gerust mee!

Woensdag 24 mei 2023

19:00

Presentatie over slapen
Mano & noa voor ouders, Noordwijk

Een interactieve presentatie over slapen. Hoe werkt slapen? Welke uitdagingen kom je tegen in het slapen bij kinderen van 0 tot 10 jaar. Hoe leer je je kind op een liefdevolle manier slapen. Er is ruimte voor persoonlijke vragen en het delen van ervaringen.

Aanmelden kan via Mano & Noa. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mano & Noa zodat je er als eerste bij bent.

Zaterdag 10 juni 2023

9:30 – 10:30

Inloopspreekuur
Verloskundig centrum uniek, Rijnsburg

Om al je twijfels en vragen over het slapen van je kind te bespreken. Een luisterend oor en praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Aanmelden is niet nodig.

“…De kennis over slapen heeft me gerust gesteld over het ritme van ons meisje. Ook over onze aanpak, we konden genoeg vragen stellen waardoor we met een schat aan kennis en persoonlijke tips naar huis zijn gegaan…”

mama van baby 3 maanden

“….De drempel om naar het inloopspreekuur te komen is toch minder groot dan een heel traject in gaan, uiteindelijk bleek dit gelukkig ook niet nodig. De handvatten die we kregen waren voldoende om het slapen te verbeteren….”

mama van meisje 6 jaar

Super slapers

KVK 83167935

Copyright © SUPER SLAPERS 2021

Algemene voorwaarden

info@superslapers.nl

Scan de code